1. TV
  2. Spíler1 Online TV Közetítés
Ajánló

Spíler1 Online adása | TV közvetítés az InternetenSpiler1 TV online adás
Spiler1 TV Online

Frissítés

Spiler1 TV nézés

LINK 1 | LINK 2

Oszd meg, és nézd kedvenc csatornádat.Hasonló TV adók, Televíziós csatornák nézése az Interneten

Spíler2 TV nézés mobilon
Spíler2 TV Online

Online Adás
Sport1 TV nézés mobilon
Sport1 TV Online

Online Adás
M4 Sport TV nézés mobilon
M4 Sport TV Online

Online Adás
  • Spíler 1 (egy ) Online TV adás

1 kis sport

A Spíler1 TV a TV2 Média Csoport Zrt. férfiaknak szóló csatornája, amely 2016. augusztus 13-án indult Spíler TV néven.

A TV2 Csoport egy, a csatorna indulásakor közzétett közleménye szerint a Spíler1 TV "a férfias szórakozás csatornája". Eredetileg egy elsőssorban férfiaknak szóló műsorokat sugárzó csatornának szánták, jelentős sporttartalommal, azonban ez teljes egészében egy sportcsatornaként valósult meg, egyéb tartalmat sosem tűzött műsorra. A Premier League 2016/2017-es szezonja már ezen a csatornán látható. A bajnokság mérkőzéseiről a TV2 összefoglalóiban is lehet értesülni.[5] Emellett a MotoGP 2017-es szezonját, Magyarországon is itt lehet nyomon követni. Elsőként közvetítik az Ausztrál túraautó bajnokság, a V8 Supercars teljes szezonját 2017-től, de a technikai sportok közül a csatornán látható többek között Salakmotor, Superbike és Rallycross is. Az NHL 2016-17-es szezonját és a Jégkorong-világkupát is közvetítik.[6] Jelentős műsoridejét sportközvetítések teszik ki, bár eredetileg többé-kevésbé a Mozi+ helyén 2016. július 11-ig működött PRO4 tematikájával kívánták elindítani, jelentős sporttartalommal bővítve. Egyes hírek szerint további sportjogok kerülhetnek a Spílerre. La Liga, Bajnokok Ligája

Az UEFA-val kötött szerződés értelmében a 2018-2021-es szezonban a TV2 Csoport nézői is követhetik a BL mérkőzéseit.

2018. március 1-től a Spíler TV csatorna új neve Spíler1 TV lesz. Ugyanettől az időponttól a csatorna román joghatóság alatt működik és médiaszolgáltatója – a cégcsoport többi kábelcsatornájához hasonlóan – a CEE Broadcasting Co SRL.

  • Népszerű műsorok a Spíler1 TV adásán


Bajnokok Ligája, az angol Premier Liga, Premier League, a spanyol labdarúgó bajnoksá a LaLiga meccsei, foci, NHL az észak amerikai jégkorongbajnokság a hoki szerelmeseinek. Tehát labdarúgás motorsport, jégkorong minden mennyiségben a Spíler1 TV csatornán.

Ajánló