icon-rss-large

www.online-tv-kozvetites.com | Magyar és külföldi TV csatornák - Televízió adások, közvetítése Online élőben

Kövess minket: Youtube | Facebook | 34978 KövetőSpíler TV online KözvetítésSpíler TV, A premier liga és az NHL sportcsatornája

Kövesse élőben az angol labdarúgó bajnokság mérkőzéseit, a premier liga az egyik legjobb foci-bajnokság a világon, ahogy az Észak-amerikai jégkorong, az NHL is.

A TV2 csoport közleménye szerint a Spíler TV "a férfias szórakozás csatornája". Jellemzően ez egy sportcsatorna. A Premier League 2016/2017-es szezonja már ezen a csatornán látható. A torna mérkőzéseiről a TV2 összefoglalóiban is lehet értesülni. Emellett a MotoGP 2017-es szezonját, az NHL 2016-'17-es szezonját és az idei Jégkorong-világkupát is közvetítik. Nagyjából teljes műsoridejét sportközvetítések teszik ki, bár egyes vélemények szerint a néhai PRO4 tematikájával egyezik meg.

A TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának következő lépéseként 2016. augusztus 13-án elindult a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV. A Spíler TV férfias szórakozást kínál nézőinek exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival. A TV2 Csoport kábelportfóliójának elsősorban férfi közönséget célzó csatornáján látható a Premier League 2016-2017-es évada. Azonban nemcsak a focirajongók örülhetnek a csatorna indulásának, más sportágak szerelmeseinek is kedveskedik a csatorna. Csak a Spíler TV műsorán követhetik nyomon a jégkorong világának meghatározó eseményeit, így a Világkupát, a legnagyobb presztízsű válogatott tornát, amelyet 12 év után rendeznek meg újra. De itt látható az NHL is; a világ legjobb hokijátékosai a világ legjobb bajnokságában. A motorsport kedvelőket is prémium tartalommal várja a csatorna, 2017-től csak itt lesz látható a MotoGP, a világ legrangosabb motorversenye. A Spíler TV válogatott programkínálata számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket.