1. TV
  2. Duna World TV Online Közetítés
Ajánló

DUNA World TV Online adása | Televízió közvetítés az InternetenM1 TV - MTV1 online adás
DUNA WORLD TV

Frissítés

Duna World TV nézés

LINK 1 | LINK 2

Oszd meg, és nézd kedvenc csatornádat.Hasonló TV adók, Televíziós csatornák nézése az Interneten

Duna TV nézés mobilon
Duna TV Online

Online Adás
M1 TV nézés mobilon
M1 TV Online

Online Adás
M2 TV nézés mobilon
M2 TV Online

Online Adás
  • A Duna World TV online adása

A közszolgálati egyes csatorna, Ismert még: "Királyi tévé", "propaganda" adó

A Duna World a Duna Média nemzetközi csatornája, amely műsorát a világban szétszóródott magyarság számára sugározza. Tulajdonosa a Közszolgálati Közalapítvány. Műsorainak sugárzását Duna World néven 2012. január 1-jén kezdte meg. 2013. november 21-től műsora világszerte kódolatlanul (FTA) érhető el. 2015. május 27-től a bal felső sarokban lévő logóban szereplő hullámok türkizkékről fehérre változtak.

Elsődleges feladata az anyaországi és a határain túl élő magyarság tájékoztatása és szórakoztatása. A csatorna indulásának hátterében az állt, hogy a tengeren túli nézők nem voltak megelégedve a Duna 2 elsősorban kulturális műsoraival, aminek pl. a Kívánságkosár c. műsorban többször hangot is adtak. Értéket és hagyományt közvetítő közszolgálati műsorokat közvetít, amelynek elsődleges célja a tengerentúli és a Kárpát-medencében élő magyarság tájékoztatása, igényes szórakoztatása. A magyar közmédia átalakításával a csatorna is egyedi műsorkínálattal áll elő: a nézők a korábbi Duna Autonómia csatorna műsorainál sokkal bővebb áttekintést kapnak a magyar közszolgálati csatornák (Duna Televízió, M1, M2) közéleti, szórakoztató, ismeretterjesztő és kulturális műsorainak válogatásából.

A csatorna napi nyolc órában, közép-európai idő szerint délután négytől éjfélig sugározott műsort, később adásait már reggel 7-től kezdte sugározni, majd a nap 24 órájában fogható lett. Ettől kezdve az amerikai és ausztrál sugárzásban felváltotta a Duna Televízió 1-es csatornáját.

Az Autonómia ABC alapvető információkkal tájékoztatott az autonómia fogalmát illetően; a Magánvélemény az utca emberét, a Tiszta hang pedig a gyerekeket szólította meg, ahol ki-ki saját meglátását osztja meg velünk a világ dolgairól. A Duna Televízió adásából jól ismert Világunk című integrációs magazinnal hétköznaponként 16.30-tól jelentkezett. Ezt követte az Agora közéleti műsor, amely a társadalmi párbeszéd nyilvánossága érdekében készült, a következő témákkal: ifjúság, gazdaság, kisebbségi kultúra, politika, egészségügy és oktatás. Az új műsorszerkezetben kiemelt helyen szerepelnek az interaktív élő adások, például az MTV Ma reggel című közéleti magazinja, valamint a Duna TV Kívánságkosár című szórakoztató műsora. A Ma reggel című műsort így már a négy közszolgálati adóból három közvetíti egy időben. A helyi idő szerinti esti időszakban magyar nyelvű sorozatok, nagy sikerű klasszikus tévéfilmek, régi magyar filmek, színházközvetítések, valamint szórakoztató műsorok láthatóak a Duna Worldön.

  • Népszerű műsorok az M1 TV - MTV1 adásán


A rejtélyes XX. század

Család-barát – Élő közvetítésű délelőtti magazinműsor. Eredetileg a Dunán indult 2008-ban, majd átkerült az M1-re, 2015 óta pedig ismét a Dunán közvetítik. Műsorvezetők: Gaskó Balázs, Novodomszky Éva, Onyutha Judit

Csodabogár - Tudományos ismeretterjesztő magazin.

Duna World News – A Duna World angol nyelvű hírösszefoglalója.

Fábry – Szórakoztató showműsor. Műsorvezető: Fábry Sándor

Gasztroangyal – Gasztronómiai műsor. Műsorvezető: Borbás Marcsi.

Hagyaték – A „Hagyaték” a magyar szellemi kulturális örökség átörökítésén munkálkodik. Leporolja a magyar múlt szellemi hagyatékának egy-egy darabkájáról a modern korokban rárakódott szennyeződéseket, hogy azok újra a maguk fényességében ragyogjanak.

Határtalanul magyar

Hazajáró

Hétköznapi kifutó

Híradó – Hírműsor, minden nap 18:00 és 18:25 között

Hogy volt?! – A Hogy volt?! retróműsor az MTV archívumára épül. Az archívum rejtett kincseit nem csak eredeti formájukban idézi meg a sorozat, a műsorvezetők a Hogy volt!? stúdiójában mindenkit vendégül látnak az egykori alkotók közül.

Ízőrzők

Kívánságkosár – Élő közvetítésű szórakoztató délutáni kívánságműsor. Műsorvezetők: Asbóth József és Morvai Noémi

Magyar történelmi arcképcsarnok

MüpArt

Öt kontinens - egy nemzet – A Duna Worldön látható magazin körképet ad arról, hogy miként élik mindennapjaikat a magyar közösségek világszerte.

Profit 7

Ridikül – Női talkshow minden hétköznap délután. Műsorvezető: Jakupcsek Gabriella

Roma Magazin

Száműzött magyar irodalom – A tavasszal indult sorozat költők, írók életútjáról és műveikről igyekszik átfogó képet adni Takaró Mihály irodalomtörténész szakmai irányításával és műsorvezetésével.

Szerelmes földrajz

Domovina – Szlovák nemzetségi magazin

Unser Bildschirm – Német nemzetiségi magazin

Ecranul nostru – Román nemzetiségi magazin

Hrvatska kronika – Horvát nemzetiségi magazin

Slovenski utrinki – Szlovén nemzetiségi magazin

Hacktion

Mindenből egy van

Egynyári kaland

Régimódi történet

Kossuthkifli

Csak színház és más semmi

Munkaügyek

On the Spot

Térkép – A Térkép a Duna Televízió minden hétköznap, a Híradó után jelentkező világmagazinja., magyarország, magyar, óra, negyed, háromnegyed, fél, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 01:00, 02:00, 03:00, 04:00, 05:00, 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00, 10, 20, 30, 40, 50, hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, január, február, március, április, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december,2015,2016,2017,2018,2019,2020

Ajánló